ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1) Αφού επιλέξετε και δείτε αναλυτικά τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι (πατώντας το κουμπί ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ), για να δείτε τα προιόντα που έχετε επιλέξει και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού μέχρι να εμφανιστεί μια μικρή προεπισκόπηση της παραγγελίας σας και πατάτε την επιλογή ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ για να δείτε τα επιλεγμένα προιόντα ή απλά κάνετε click την επιλογή ΤΑΜΕΙΟ για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

2) Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε ως επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο κτλ) είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας είτε να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό δηλώνοντας το email σας και ένα προσωπικό κωδικό πρόσβασης, για να γίνετε χρήστης της ιστοσελίδας μας. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να κάνετε ΄΄κλικ΄΄ στο πλαίσιο αποδοχής των Όρων Χρήσης μας.

3) Ενημερώνεστε και ταυτόχρονα αποδέχεστε τους τρόπους αποστολής, δηλαδή την εταιρεία κούριερ με την οποία η Επιχείρηση συνεργάζεται, το ποσό των εξόδων, καθώς και τις εργάσιμες ημέρες που απαιτούνται για τη παράδοση της παραγγελίας σας. Με το κουμπί ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορείτε να προχωρήσετε στο τελικό βήμα για την ολοκλήρωση της.

4) Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε κάνοντας ''κλικ'' στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μέθοδο πληρωμής και με αυτόν τον τρόπο αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης και ολοκληρώνετε την παραγγελία σας πατώντας το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

5) Με την ολοκλήρωσή της θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας που θα επιβεβαιώνει την επιτυχή της έκβαση και ταυτόχρονα θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης, ως μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.