ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αν δεν είστε ήδη μέλος μας θα πρέπει να κάνετε εγγραφή για να δείτε τις τιμές χονδρικής και να προετοιμάσετε την παραγγελία σας. Μπορείτε να εγγραφείτε κάνοντας κλικ το κουμπί "ΕΓΓΡΑΦΗ" στο αναδυόμενο μενού "Ο Λογαριασμός μου" και συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία εταιρείας, επικοινωνίας και πρόσβασή σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για να δημιουργήσετε λογαριασμό θα πρέπει να είστε πελάτης χονδρικής και να παρέχετε έγκυρο ΑΦΜ και στοιχεία εταιρείας.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας το email και τον κωδικό τους. Αφού συνδεθείτε απλά προσθέστε τα είδη που επιλέξατε στη Λίστα Αγορών σας (προαιρετικά), εφόσον είστε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας, προχωρήστε στην τηλεφωνική σας παραγγελία καλώντας στο (+30) 2310 925999 ή σε παραγγελία μέσω email στο [email protected] ή μέσω Viber/WhatsApp στο (+30) 6987907699 (Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε όλα τα στοιχεία της εταιρείας σας, ακόμη και αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, και να σημειώσετε τα είδη που θέλετε να παραγγείλετε Κωδικός προιόντος + Ποσότητα ανά μέγεθος).

Σε όποια περίπτωση, θα σας πληροφορήσουμε για την διαθεσιμότητα των προιόντων που επιλέξατε, το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας, τα κόστη μεταφοράς και τον τρόπο πληρωμής. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η προετοιμασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόνο αφότου έχετε ολοκληρώσει την πληρωμή σας.

Το μίνιμουμ στην αξία μιας παραγγελίας είναι 1000 και θα πρέπει να αγοράζετε τουλάχιστον 10 κομμάτια στο κάθε είδος (σε οποιαδήποτε μεγέθη επιθυμείτε).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Μέσω email στο [email protected], μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2310 925999 (Δευ-Σαβ 10:00-18:00) ή μέσω Viber/WhatsApp στο (+30) 6987907699.