ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQs)

Πουλάτε μόνο χονδρική?

Ναι, τα ενδύματά μας είναι διαθέσιμα μόνο για πελάτες χονδρικής.

Πως μπορώ να δω τις τιμές χονδρικής?

Για να δείτε τις τιμές χονδρικής θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο website μας. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας θα μπορέσετε να δείτε τις τιμές χονδρικής.

Ποια είναι η προέλευση των ενδυμάτων σας?

Τα ενδύματά μας είναι ελληνικής προέλευσης. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με ελληνικές βιοτεχνίες & Έλληνες σχεδιαστές.

Πως τιμολογείτε τα προιόντα σας?

Διατηρούμε την αρχική τιμή χονδρικής του κατασκευαστή άθικτη! Δεν προσθέτουμε κανένα περιθώριο κέρδους! Lucky you!

Ποιο brand αναγράφεται στις ετικέτες και τα καρτελάκια των ενδυμάτων σας?

Το κάθε ένδυμα φέρει την ετικέτα και το καρτελάκι του κατασκευαστή του. Ένας περιορισμένος αριθμός ενδυμάτων φέρει ετικέτα και καρτελάκι MODABOOM.

Πόσο συχνά έχετε νέες παραλαβές?

Έχουμε νέες παραλαβές πολύ συχνά. Σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το website μας όσο το δυνατόν συχνότερα και να εγγραφείτε στο newsletter μας για άμεση ενημέρωση. Επιπλεόν, διαθέτουμε για εσάς και έξτρα υλικό από ενδύματατα που δεν υπάρχουν στον online κατάλογό μας (παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες).

Πως κάνω εγγραφή στο newsletter?

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό αυτόματα κάνετε εγγραφή και στο newsletter μας. Αλλιώς, μπορείτε πάντα να κάνετε εγγραφή από την φόρμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του website απλά πληκτρολογώντας το email σας.

Στέλνετε αποστολές στη χώρα μου?

Ναι το πιο πιθανό! Έχουμε πελάτες από όλον τον κόσμο.

Έχουμε διαφορετικά μεγέθη στη χώρα μου, τι μπορώ να κάνω?

Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον οδηγό μεγεθών μας ο οποίος περιλαμβάνει τις διεθνείς αντιστοιχίσεις μεγεθών.

Μπορώ να αγοράσω δείγματα?

Δυστυχώς δεν πουλάμε δείγματα. Το μίνιμουμ στην αξία μιας παραγγελίας είναι 300 και θα πρέπει να αγοράζετε τουλάχιστον 3 κομμάτια στο κάθε είδος (σε οποιαδήποτε μεγέθη επιθυμείτε). Εάν είστε νέος πελάτης το μίνιμουμ στην αξία μιας παραγγελίας είναι 100μόνο για την πρώτη σας παραγγελία, και θα πρέπει να αγοράζετε τουλάχιστον 3 κομμάτια στο κάθε είδος (σε οποιαδήποτε μεγέθη επιθυμείτε).

Πως επιστρέφω τα είδη μου?

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο για ελαττωματικά είδη. Σε τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε μέσα σε 2 ημέρες από την ημέρα παραλαβής. Τα είδη πρέπει να μας επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημέρα παραλαβής στην αρχική τους κατάσταση. Μόλις τα παραλάβουμε, είτε θα τα αντικαταστήσουμε ή θα πραγματοποιήσουμε επιστροφή χρημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Επιστροφών.

Σχετικά με αποκλειστικότητα

Σεβόμαστε και διατηρούμε αρκετές αποκλειστικές συνεργασίες. Η δυνατότητα της αποκλειστικότητας εξαρτάται από την αγοραστική συμπεριφορά ενός πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορώ να σας ακολουθήσω στα social media?

Ακολουθήστε μας στο Instagram: @modaboomofficial

Βρείτε μας στο Facebook: @modaboomofficial

Ακολουθήστε μας στο Twitter: @modaboomfashion

Ακολουθήστε μας στο Pinterest: @modaboomfashion