ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι διευθύνσεις email διακρίνουν τους πελάτες μεταξύ τους. Συνδέεστε στον λογαριασμό σας εισάγοντας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης που παρέχετε εδώ. Εμείς (MODABOOM) σας αποστέλλουμε μηνύματα email σχετικά με το λογαριασμό σας (όπως μηνύματα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, μηνύματα δημιουργίας λογαριασμού, κτλπ.) και newsletters στη διεύθυνση email που έχετε δηλώσει. Για το λόγο αυτό, η διεύθυνση email σας χρειάζεται να παραμείνει αποθηκευμένη για όσο διάστημα είστε πελάτης/μέλος μας.

Άλλα πεδία του προφίλ σας, τα οποία ενδέχεται να υπάρχουν ή όχι σε αυτήν τη σελίδα, αποθηκεύονται μαζί με τη διεύθυνση email σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, εάν υπάρξει ανάγκη.

Μέλη του προσωπικού ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Η ιδιωτικότητά σας είναι πολύτιμη, και έτσι η πρόσβαση στα δεδομένα σας παρέχεται μόνο εφόσον αυτό είναι απαραίτητο.

Εάν αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να είστε πελάτης/μέλος μας και επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων από τη βάση δεδομένων μας (ή εάν επιθυμείτε να λάβετε όλα τα σχετικά με το λογαριασμό σας προσωπικά δεδομένα τα οποία τηρούμε), μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στις εποπτικές αρχές. Είμαστε υποχρεωμένοι, δυνάμει του Κανονισμού της ΕΕ περί Προστασίας Δεδομένων να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό το δικαίωμα, ενώ δηλώνουμε ότι σκοπός μας δεν είναι η κακή χρήση των στοιχείων σας.