ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιθυμείτε την επιστροφή των προιόντων σας; Κανένα πρόβλημα. Εάν κάτι δεν σας αρέσει, είναι ευχαρίστησή μας να δεχτούμε την επιστροφή της παραγγελίας σας είτε για αλλαγή, είτε για επιστροφή χρημάτων.

Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε αποστείλετε τα προιόντα στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή χωρίς να έχουν φορεθεί ή πλυθεί και με τα καρτελάκια στη θέση τους, εντός 14 ημερών, μαζί με την απόδειξή αγοράς αλλά και την φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη (Η φόρμα συμπεριλαμβάνεται σε κάθε παραγγελία που αποστέλλεται).

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές χωρίς την απόδειξη αγοράς.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές για εσώρουχα και δωροεπιταγές (gift cards).

Σε προιόντα με έκπτωση ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων παρά μόνο αλλαγών.

Δεν καλύπτουμε τα έξοδα επιστροφής (Μόνο για ελαττωματικά προιόντα).

Επιστροφές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ εάν έχει εξοφληθεί το ποσό της παραγγελίας αλλά και τα έξοδα επιστροφής της.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη μόνο για την μεταφορά των προιόντων που επιστρέφονται με την συνεργαζόμενη εταιρεία Courier. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την μεταφορά των προιόντων που επιστρέφονται από χώρες εκτός Ελλάδας.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, απαιτούνται έως 15 εργάσιμες από την ημέρα που θα επιστρέψετε την παραγγελία σας για να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος εάν επιστρέφετε προιόντα από χώρες εκτός Ελλάδας. Τα χρήματά θα σας επιστραφούν με τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής που επιλέξατε (Αν επιλέξατε Αντικαταβολή, τα χρήματα θα σας επιστραφούν μέσω τραπεζικής μεταφοράς).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 2310 925999 ή μέσω email στο info@modaboom.com.