ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο για ελαττωματικά είδη και καλύπτουμε τα έξοδα επιστροφής. Μόλις διαπιστώσετε κάποιο αδιαμφισβήτητα κατασκευαστικό ελάττωμα, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε μέσα σε 2 ημέρες από την ημέρα παραλαβής μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2310 925999, μέσω email στο [email protected], ή μέσω Viber/WhatsApp στο (+30) 6987907699 (Με το όνομά σας/εταιρεία, διεύθυνση, περιγραφή του είδους(ων) και φωτογραφία του ελαττώματος). Για να επιστρέψετε τα είδη σας, παρακαλούμε αποστείλετέ τα στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή χωρίς να έχουν φορεθεί ή πλυθεί και με τα καρτελάκια στη θέση τους, εντός 7 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Μόλις τα παραλάβουμε, είτε θα τα αντικαταστήσουμε ή θα πραγματοποιήσουμε επιστροφή χρημάτων όπου μπορεί να χρειαστούν έως και 10 ημέρες για να πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

Θα σας συστήναμε να επιστρέφετε τα είδη με συστημένη/ασφαλισμένη αποστολή. Δε φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς που θα προκληθεί κατά την επιστροφή των ειδών από τρίτους. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές για είδη που μπορεί να έχουν υποστεί ζημιά από κακό χειρισμό κατά τη διάρκεια προσαρμογών ή επιδιορθώσεων.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές για είδη που δεν έχουν κάποιο αδιαμφισβήτητα κατασκευαστικό ελάττωμα και που επιστρέφονται αργότερα των προβλεπόμενων 7 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 2310 925999, μέσω email στο [email protected], ή μέσω Viber/WhatsApp στο (+30) 6987907699.

 

Διεύθυνση για επιστροφές:

MODABOOM | ΣΜΥΡΛΗ ΣΟΦΙΑ

Ιακώβου Πολυλά 10

54248

Θεσσαλονίκη

Ελλάδα