ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, ΄΄modaboom.com΄΄, θεωρείται ότι συναινείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους χρήσης. Διαφορετικά απέχετε από τη χρήση αυτής. Ταυτόχρονα, με τη χρήση των υπηρεσιών μας, μας εγγυάσθε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών, καθώς και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, να συνάπτετε δεσμευτικές για εσάς συμβάσεις.


2. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

Η παραπάνω ιστοσελίδα ανήκει στην επιχείρησή μας με τον διακριτικό τίτλο ΄΄΄modaboom΄΄ (εφεξής η “Επιχείρηση”) που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, οδός Ιακώβου Πολυλά αρ. 10, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected], ΤΚ 54248 και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης (+30) 2310 925999, για την άμεση ενημέρωση των επισκέπτων/χρηστών/πελατών των προιόντων που εμπορεύεται (είδη ρουχισμού, υποδήματα, αξεσουάρ, εσώρουχα, μαγιώ κα) δίνοντας τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση εξ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας των. Κατά συνέπεια, η πώληση των προιόντων μας γίνεται αυστηρά και μόνο ηλεκτρονικά.


3. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα μονομερώς να τροποποιεί ή να ανανεώνει ή αναβαθμίζει τους όρους χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Εσείς έχετε την υποχρέωση διαβάζοντας τους να ενημερώνεστε σε τακτά διαστήματα, καθώς οι όροι που βρίσκονται σε ισχύ την στιγμή της κατάρτισης της Σύμβασης (όπως αυτή ορίζεται παρακάτω) είναι και οι εφαρμοστέοι και εφόσον εξακολουθείτε να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας εικάζεται ότι αναγνωρίζετε ανεπιφύλακτα όλα τα παραπάνω.


4. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τα προιόντα της ιστοσελίδας ΄΄modaboom.com΄΄ του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα καθώς και σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η Σύμβαση πώλησης προιόντων εξ αποστάσεως απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως αυτή περιγράφεται παρακάτω, μπορεί να εκτελεσθεί κατά την επιλογή του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη στην Ελληνική ή στην Αγγλική γλώσσα. Όλες οι παραγγελίες των προιόντων μας εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα τους, οπότε στην περίπτωση που υπάρχει δυσχέρεια στον εφοδιασμό ή εξαντληθούν τα προιόντα σε απόθεμα, αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα ότι διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά στον αριθμό που μας έχετε δηλώσει ή μέσω email, για παρόμοια προιόντα που είναι διαθέσιμα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εφόσον δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προιόντα, θα σας επιστρέψουμε άτοκα το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο.


5. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας ΄΄modaboom.com΄΄, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Επιχείρησης, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαικού Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του παραπάνω περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Επιχείρησης, ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, οι εικόνες, οι λογότυποι, τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ιστοσελίδα ή τρίτα μέρη, καθώς και τα προιόντα ή τις υπηρεσίες της, είναι αποκλειστικά σήματα και προιόντα πνευματικής ιδιοκτησίας της Επιχείρησης ή τρίτων μερών και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο της παρούσας ιστοσελίδας δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


6. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος, όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα για:
1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην Επιχείρηση ή σε οποιοδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου
2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κλπ.
3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας)
4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους
5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών
6. εκούσια ή ακούσια παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των κείμενων διατάξεων
7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο
8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
9. δημιουργία ψευδών ή δόλιων παραγγελιών


7. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ

Η επιχείρηση με τους όρους και τις προυποθέσεις που περιέχονται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και περιήγησης στην ιστοσελίδα της και στο δημοσιευμένο περιεχόμενο αυτής. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και πρέπει να διατηρείται σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα.


8. ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ΄΄modaboom.com΄΄ καθώς και οι πληροφορίες των όρων χρήσης του, δεν αποτελούν πρόταση πώλησης αλλά πρόσκληση για ενημέρωση. Η πραγματοποίηση της παραγγελίας προιόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος της Επιχείρησης και μόνον αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως (Εφεξής η΄΄Σύμβαση΄΄), εφαρμοζομένου του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (άρθρο 4 Ν.2251/1994, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα). Για την ενημέρωση σας, καμία σύμβαση δεν θεωρείται ότι ισχύει, εφόσον δεν γίνει επίσημα αποδεκτή από την Επιχείρηση. Αν δεν δεχτούμε την παραγγελία σας και τα χρήματα ωστόσο έχουν αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας, αυτά άμεσα θα επιστρέφονται στο ακέραιο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η υποβολή της παραγγελίας από μέρους σας συνεπάγεται την αποδοχή της υποχρέωσης πληρωμής της στην Επιχείρηση. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί ΄΄Αποστολή Παραγγελίας΄΄. Κατόπιν θα λάβετε ένα email από εμάς το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας σας (΄΄Επιβεβαίωση Παραγγελίας΄΄). Η λήψη του email επιβεβαίωσης σημαίνει την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την αποδοχή από μέρους μας.


9. ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η Επιχείρηση μας προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να διεκπεραιώνει όλο τον αριθμό παραγγελιών σας, εντούτοις σε εξαιρετικές περιστάσεις, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο, μπορεί να απορρίψει την επιτυχή ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, ακόμα και αν έχετε ήδη λάβει την επιβεβαίωση της, δικαίωμα το οποίο διατηρεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Επιπρόσθετα, διατηρεί το δικαίωμα κάθε ενέργειας που σχετίζεται με τη παρούσα ιστοσελίδα της, όπως η απόσυρση από αυτήν οποιουδήποτε προιόντος ανά πάσα στιγμή, ή και αφαίρεση ή επεξεργασία οποιουδήποτε περιεχομένου της. Σε αυτή την περίπτωση, όπως και στην άρνηση διεκπεραίωσης ή αποδοχής μιας παραγγελίας (αφότου έχει ήδη σταλεί το email επιβεβαίωσης) η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο για καθεμία από τις παραπάνω ενέργειες.


10. ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η Επιχείρηση μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η παραγγελία των προιόντων που αναγράφονται στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, έως την ημερομηνία παράδοσης που ορίζεται σε αυτό. Τα επιλεγμένα προιόντα θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα παραγγελίας, μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier) που η Επιχείρηση συνεργάζεται. Τα προιόντα μπορούν να σας αποσταλούν, όπως ήδη έχει αναφερθεί οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας, καθώς και σε όλες τις χώρες του κόσμου. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 5€ για όλη την Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για κάθε παραγγελία μέχρι 2 κιλά βάρος, ενώ για παραγγελίες άνω των 59€ δεν υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής. Αντίστοιχα, όσον αφορά τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης το κόστος αποστολής μέχρι 2 κιλά βάρος διαμορφώνεται στα 12€ ενώ για τις εκτός ΕΕ αλλά και τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 18€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Για παραγγελίες εντός ΕΕ άνω των 149€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν, ενώ για εκτός ΕΕ άνω των 159€. Η παράδοση των προιόντων πραγματοποιείται από την ημέρα της επιβεβαίωσης της παραγγελίας: α)για αποστολές στην Ελλάδα εντός 1-3 εργάσιμων ημερών και β)για αποστολές προς τις Ευρωπαικές χώρες σε 7 εργάσιμες ημέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο ανωτέρας βίας ή ανάλογα με την περιοχή παράδοσης δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά, δίνοντας σας τη δυνατότητα είτε να συνεχίσετε την αγορά ορίζοντας από την πλευρά μας νέα ημερομηνία παράδοσης, είτε να ακυρώσετε τη παραγγελία με πλήρη επιστροφή ατόκως των χρημάτων σας. Αιτία καθυστέρησης μπορεί να αποτελέσει και η διαθεσιμότητα των προιόντων, τα οποία εισάγονται από προμηθευτές του εξωτερικού, οπότε και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα παραπάνω. Τυχόν λανθασμένη καταχώρηση των στοιχείων εκ μέρους σας και ως εκ τούτου λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την Επιχείρηση, αλλά εσάς. Παρ’όλα αυτά, εάν μετά τη πάροδο 10 ημερών από τη στιγμή που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παράδοση και δεν έχει ακόμα παραδοθεί για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας, θα θεωρήσουμε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε τη Σύμβαση και η Σύμβαση θα θεωρείται λήξασα οπότε θα σας επιστρέψουμε ατόκως το ποσό της παραγγελίας σας, όσο το δυνατόν συντομότερα και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία η Σύμβαση έχει λήξει. Σε περίπτωση απώλειας της παραγγελίας, από σφάλμα του μεταφορέα, θα σας ενημερώσουμε σχετικά και θα φροντίσουμε εφόσον εξακολουθείτε να επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας, την αντικατάσταση και αποστολή εκ νέου σε εσάς των ιδίων προιόντων, αλλιώς θα σας επιστρέψουμε ατόκως το ποσό της παραγγελίας.


11. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας καλώντας μας στο 2310925999 ή μέσω email στο [email protected] . Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε, καθώς αν η παραγγελία βρίσκεται ΄΄ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ΄΄, μπορείτε να την ακυρώσετε και θα σας αποσταλεί το email ακύρωσης. Αν όμως ακυρώσετε τη παραγγελία, ενώ τα προιόντα έχουν ήδη παραδοθεί στο μεταφορέα, τότε θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής (δηλαδή τα έξοδα αποστολής των προιόντων προς εσάς και της επιστροφής τους στην Επιχείρηση).


12. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η ευθύνη για τα προιόντα μετατίθεται σε εσάς από τη στιγμή που εσείς ή κάποιο τρίτο πρόσωπο που ενεργεί κατ’εντολήν σας, διαφορετικό από τον μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προιόντων, το οποίο αποδεικνύεται από την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας στη συμφωνημένη διεύθυνση παράδοσης. Η κυριότητα των προιόντων περνάει στα χέρια σας με την ολοσχερή είσπραξη από την πλευρά μας όλων των ποσών που οφείλονται σε σχέση με τα προιόντα, συμπεριλαμβανομένων των έξοδων αποστολής και με την παράδοσή τους.


13. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

α) Τρόποι Πληρωμής

Ο τρόπος πληρωμής για τις αγορές σας είναι μέσω κατάθεσης/εμβάσματος σε λογαριασμό της Επιχείρησης μας:


Τράπεζα: ALPHA BANK
IBAN: GR7601408480848002002004210

BIC/SWIFT Κωδικός: CRBAGRAA
Δικαιούχος: ΣΜΥΡΛΗ ΣΟΦΙΑ

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR2501722200005220100302398
BIC/SWIFT Κωδικός: PIRBGRAA
Δικαιούχος: ΣΜΥΡΛΗ ΣΟΦΙΑ

Τράπεζα: EUROBANK
IBAN: GR9602601220000410200941452
BIC/SWIFT Κωδικός: ERBKGRAA
Δικαιούχος: ΣΜΥΡΛΗ ΣΟΦΙΑ


β) Τιμές και νόμισμα

Οι τιμές των προιόντων που αναφέρονται στον Ιστότοπο δεν περιλαμβάνουν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ). Τα έξοδα αποστολής όπως προαναφέρθηκε στον όρο 11 διαμορφώνονται ανά παραγγελία, καθώς εξαρτάται από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Οι τιμές αναφέρονται σε ευρώ και δεν επηρεάζονται από την αλλαγή χώρας παραγγελίας και παράδοσης. Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για αποστολή της παραγγελίας σας μόνο αφότου λάβουμε την πληρωμή σας. Σε περίπτωση διαφορετικών παραγγελιών, να κάνετε διαφορετικά εμβάσματα για κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση που δεν ληφθεί η πληρωμή μέσα σε 12 ημερολογιακές ημέρες μετά την υποβολή της παραγγελίας σας, η αγορά σας αυτόματα θα ακυρωθεί. Όσον αφορά τις τιμές των προιόντων είναι εκείνες που αναγράφονται στον Ιστότοπο. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάζουν κατά καιρούς, οι αλλαγές όμως δεν θα επηρεάσουν καμία παραγγελία την οποία επιβεβαιώσαμε ήδη.

14. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

α) Ορθή καταχώρηση προσωπικών στοιχείων

Με την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας παρέχετε την σύμφωνη γνώμη σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων και δηλώνετε ότι είναι ακριβή και αληθινά. Τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχετε στην ιστοσελίδα μας είναι εξαιρετικά σημαντικά για την εκτέλεση της ηλεκτρονικής συναλλαγής σας με εμάς, καθότι, εκτός των άλλων, αποτελούν και τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας της Επιχείρησης μας, μαζί σας. Για τον παραπάνω λόγο, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας, διότι η Επιχείρηση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή και έγκαιρα, εξαιτίας αποστολής από εσάς λανθασμένων ή μη επικαιροποιημένων προσωπικών στοιχείων. Κάθε είδους επικοινωνία που θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή και στο κινητό τηλέφωνο που θα έχετε δώσει (λ.χ. για την έλλειψη διαθεσιμότητας προιόντος) θα θεωρείται ως έγκυρη ακόμα και αν δεν σας παραδίδεται, εξαιτίας σφάλματος στα αναγραφόμενα από μέρους σας στοιχεία ή και λόγω τεχνικής ή άλλης βλάβης στον διακομιστή σας, ή και στο τηλέφωνό σας ή και στον τηλεπικοινωνιακό σας πάροχο ή και λόγω αλλαγής των στοιχείων σας (εφόσον δεν μας έχει ενημερώσει εγκαίρως σχετικά). Το ίδιο ισχύει και για την διεύθυνση επικοινωνίας και αποστολής προιόντων, καθώς και για τα σταθερά τηλέφωνα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση, υποχρεούστε να ενημερώσετε εκ νέου τα στοιχεία σας κάθε φορά που επέρχεται κάποια αλλαγή σε αυτά.


β) Εγγεγραμμένοι χρήστες

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και τη διευκόλυνση των μελλοντικών σας αγορών σας παρέχουμε τη δυνατότητα να εγγραφείτε ως χρήστης της ιστοσελίδας μας (΄΄log in΄΄) έτσι ώστε τα στοιχεία σας να παραμείνουν στο σύστημα της Επιχείρησης μας. Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε λοιπόν ένα προφίλ χρήστη (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Αριθμός Τηλεφώνου, Πόλη, Ταχυδρομικό Κώδικα και Χώρα) στο οποίο θα έχετε πρόσβαση με δύο κωδικούς: τον Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Για λόγους περισσότερης ασφάλειας, έχετε φυσικά τη δυνατότητα να αλλάξετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password) και ταυτόχρονα καθώς είστε ο μόνος που έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό, οφείλετε να διαφυλάξετε τη μυστικότητα και των δύο κωδικών από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή οποιασδήποτε διαρροής τους έχετε την υποχρέωση να ειδοποιήσετε άμεσα την Επιχείρηση, αλλιώς η Επιχείρηση δεν ευθύνεται αν οι μυστικοί κωδικοί χρησιμοποιηθούν από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.


γ) Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η Επιχείρηση μας έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την εξυπηρέτηση σας και τη διευθέτηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των συναλλαγών με εσάς, συλλέγει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας μας, όλα τα προσωπικά σας στοιχεία ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις ισχύουσες διατάξεις του Νόμου 2472/1997 περί ΄΄Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα΄΄ και του Νόμου 3471/2006 περί ΄΄Προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες΄΄. Επιπλέον, χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία που εκούσια δόθηκαν από εσάς, όπως προαναφέρθηκε, για την άμεση και ουσιαστική επικοινωνία μαζί σας, καθώς και για την καλύτερη εξυπηρέτηση και εκτέλεση των παραγγελιών σας και δεν διανέμει ούτε μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) που δεν συνδέεται με την Επιχείρηση τις πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα σας με την εξαίρεση των σχετικών διατάξεων των νόμων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Στην περίπτωση που μεταβιβάσετε στην Επιχείρηση προσωπικά στοιχεία τρίτου προσώπου, φέρετε εσείς και μόνο την ευθύνη να έχετε ενημερώσει το εν λόγω πρόσωπο σχετικά με τη χρήση των στοιχείων του και να έχετε εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεσή του ότι οι πληροφορίες αυτές δίδονται για τους σκοπούς που εξηγούνται παραπάνω. Αν αντίστοιχα έχετε αγοράσει ένα προϊόν ή μια δωροκάρτα, τα προσωπικά στοιχεία του τρίτου προσώπου που μας έχετε παραχωρήσει θα χρησιμοποιηθούν για τους εξής σκοπούς: α) διαχείριση της παράδοσης ή/και επαλήθευση της σωστής παράδοσης του αντίστοιχου προϊόντος και β) απάντηση τυχόν ερωτημάτων ή εξυπηρέτηση αιτημάτων που ενδεχομένως είτε εσείς είτε το τρίτο πρόσωπο διατυπώσει.


15. COOKIES

To ΄΄modaboom.com΄΄ έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και της λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του δηλαδή μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν τη πρόσβασή τους σε αυτή και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών, ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας, ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απολύτως αναγκαία, προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα μας.


16. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Κατά την διαδικασία ηλεκτρονικών αγορών για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών σας και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η Επιχείρηση χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL(Secure Socket Layer) ενώ ο ιστοχώρος δεν καταχωρεί ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο, κανένα στοιχείο που αφορά την πιστωτική σας κάρτα. Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω του ίντερνετ παγκοσμίως. Οι πληροφορίες σας σχετικά με την πληρωμή μέσω κάρτας, μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την τράπεζα εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.


17. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

α) Νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη προηγηθείσα σύμβαση παραγγελίας προιόντος με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αναιτιολόγητα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που εσείς ή τρίτο πρόσωπο που υποδεικνύεται από εσάς, διαφορετικό από τον μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή αυτού. Στη περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν μόνο τα έξοδα αποστολής. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής, πατώντας στο κουμπί "ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ" μέσα στη σελίδα ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, είτε να ενημερώσετε την Επιχείρηση μας στο τηλέφωνο 2310925999 ή μέσω email στο [email protected]
• Στη παραπάνω περίπτωση υπαναχώρησης οφείλετε να επιστρέψετε τα προιόντα ακριβώς στην άριστη κατάσταση που τα παραλάβατε και συγκεκριμένα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο (πλύσιμο κα.), αρκεί να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία (χωρίς φθορές/αλλοιώσεις) και με τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας τους (επιβεβαίωση παραγγελίας κα.). Επιπρόσθετα, για να γίνει δεκτή η επιστροφή των προιόντων θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας. Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή χωρίς την επίδειξη του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς. Δεν χωρεί υπαναχώρηση για προιόντα που δεν είναι κατάλληλα επιστροφής για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, τα οποία έχουν αποσφραγιστεί ή και χρησιμοποιηθεί, όπως για παράδειγμα τα εσώρουχα και τα σκουλαρίκια. Σε προιόντα με έκπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων παρά μόνο αλλαγών. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές δωροεπιταγών (gift cards).
• Η επιστροφή των προιόντων γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον έχετε εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η Επιχείρηση μας για την αποστολή της παραγγελίας, καθώς και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή της.
• Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η Επιχείρηση υποχρεούται να σας αποδώσει το ποσό που εισέπραξε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από την Σύμβαση. Στη περίπτωση χρέωσης σας μέσω πιστωτικής κάρτας, η Επιχείρηση εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από τη Τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η Επιχείρηση κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ εσάς και της αντίστοιχης τράπεζας.
• Έχετε την ευθύνη να αποζημιώσετε την Επιχείρηση, εάν κάνατε άλλη χρήση από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι της υπαναχώρησης, η δε Επιχείρηση μπορεί να συμφωνήσει με εσάς την αποζημίωσή της.
• Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων μπορεί να λάβει χώρα επιστροφή χρημάτων ή αντικατάστασή τους ή αντικατάσταση με άλλο προιόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, αναλόγως της επιθυμίας σας και κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, θα πρέπει συνεννοηθείτε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σχετικά και να καλέσετε την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών, για να παραλαβεί τα προιόντα από εσάς και να τα επιστρέψει στην έδρα της Επιχείρησης μας. Αν ζητηθεί αντικατάσταση του προιόντος θα πρέπει να σημειώσετε πάνω στην επιβεβαίωση παραγγελίας το/τα προιόν/προιόντα με τα οποία θέλετε να γίνει η αλλαγή. Σε αντίστοιχη περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να σημειώσετε στην επιβεβαίωση παραγγελίας τα στοιχεία του προσωπικού σας τραπεζικού λογαριασμού (Όνομα δικαιούχου, IBAN και Όνομα Τράπεζας) στον οποίο θα σας επιστρέψουμε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας (χωρίς τα έξοδα αποστολής). Η διαδικασία αντικατάστασης προιόντος ή επιστροφής χρημάτων γίνεται δεκτή μόνο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή τρίτο πρόσωπο που θα υποδείξετε, διαφορετικό από τον μεταφορέα, απέκτησε την φυσική κατοχή του. Σημειώσατε ότι στα προιόντα προσφοράς, αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο σε χρώμα και μέγεθος, εφόσον υπάρχουν αντίστοιχα διαθέσιμα προιόντα.

β) Ελαττωματικά προιόντα/ Έλλειψη Συνομολογημένης ιδιότητας

H Επιχείρηση μας λαμβάνει κάθε δυνατό τρόπο ώστε όλα τα προιόντα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται προσεκτικά, προκειμένου να φτάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Σε πολύ σπάνιες όμως περιπτώσεις υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο από τα προιόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή τους σε εσάς ή να παραλάβετε ένα προιόν με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό και ανεξαρτήτως του παραπάνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση το οποίο δεν θίγεται, σας εφιστούμε την προσοχή του ελέγχου των προιόντων κατά τη παραλαβή τους. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προιόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπίφυλακτα το προιόν από την Επιχείρηση μας. Σε περίπτωση ευθύνης της Επιχείρησης όμως για πραγματικό ελάττωμα ή έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας του προιόντος, δικαιούστε: α) να απαιτήσετε τη διόρθωση ή αντικατάσταση με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες, β) να ζητήσετε μείωση του τιμήματος ή γ) να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση πώλησης, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Αν η αντικατάστασή του δεν είναι δυνατή με το ίδιο ή άλλο προιόν της αρεσκείας σας λόγω διαθεσιμότητας, μπορείτε να ζητήσετε την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που έχουν καταβληθεί (μαζί με τα έξοδα αποστολής), αρκεί να το ζητήσετε το αργότερο εντός πέντε (5) ημερών από τη παραλαβή. Στις παραπάνω περιπτώσεις μπορείτε άμεσα να επικοινωνήσετε στο 2310925999 είτε να μας στείλετε email στο [email protected] Αφού συνεννοηθείτε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σχετικά, τότε πρέπει να καλέσετε την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών για να παραλαβεί τα προιόντα από εσάς και να τα επιστρέψει στην έδρα της Επιχείρησης μας. Δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προιόντων μας, αρκεί να τα επιστρέφετε όπως τα παραλάβατε αλλά και να μην επιλέξετε δικό σας τρόπο αποστολής.


18. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης αποδέχεται ανεπιφύλακτα:
1. Το αποκλειστικό δικαίωμα της Επιχείρησης να διακόψει την χρήση του κωδικού πρόσβασης στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας της, ως και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου και των πληροφοριών κάθε φορά που θεωρεί ότι ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης παραβιάζει τους παρόντες όρους ή διενεργεί ή υπάρχουν ενδείξεις και καταγγελίες ότι διενεργεί παράνομες πράξεις ή παραλείψεις.
2. Το δικαίωμα της Επιχείρησης να διακόψει ή να αναστείλει την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και να τροποποιεί το περιεχόμενό του, οποτεδήποτε με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή του.
3. Η Επιχείρηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια (τεχνολογικός έλεγχος ανά τακτά χρονικά διαστήματα) για την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας της και τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου ασφαλείας που διαθέτει. Δεν ευθύνεται όμως εφόσον διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας ή καταστεί δυσχερής η πρόσβαση σε αυτήν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν ιοί ή άλλο επιβλαβές λογισμικό ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτού ή υποκλέπτοντας προσωπικά δεδομένα των πελατών και των εγγεγραμμένων χρηστών της ιστοσελίδας μας.
4. Όλες οι περιγραφές των προιόντων, οι πληροφορίες και η ύλη που αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχονται ΄΄ως έχουν΄΄. Ως εκ τούτου τα χρώματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μπορεί να διαφέρουν ή να επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες συμπεριλαμβανομένων και των ρυθμίσεων του υπολογιστή σας. Όπως επίσης, όλα τα μεγέθη είναι κατά προσέγγιση και μέσω του οδηγού μεγεθών μπορείτε να κάνετε τη καλύτερη δυνατή επιλογή.

19. ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ

Δεν θα είμαστε υπόλογοι ή υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας βάσει μιάς Συμβάσης, που να έχει προκληθεί από γεγονότα τα οποία δεν υπόκεινται στον εύλογο έλεγχό μας (Γεγονότα Ανωτέρας Βίας). Ως γεγονότα Ανωτέρας Βίας ενδεικτικά αναφέρονται: απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών μεταφοράς/παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, φυσικές καταστροφές κτλπ. Η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας από οποιαδήποτε Σύμβαση θεωρείται ότι αναστέλλεται για την περίοδο που διαρκεί το Γεγονός Ανωτέρας Βίας και ο χρόνος για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας θα παρατείνεται για χρονικό διάστημα ίσο με τη διάρκεια της εν λόγω περιόδου. Θα καταβάλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια να βρούμε λύση με την οποία να καθίσταται δυνατή η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας βάσει της Σύμβασης, παρά το Γεγονός Ανωτέρας Βίας.


20. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες και πηγές που παρέχονται από τρίτους. Οι εν λόγω σύνδεσμοι παρέχονται αποκλειστικά με ενημερωτικό σκοπό, ενώ το περιεχόμενο αυτών των σελίδων ή πηγών δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση υπό τον έλεγχό μας. Ως εκ τούτου δεν φέρνουμε καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημία που ενδεχομένως προκληθεί από την χρήση των εν λόγω συνδέσμων.


21. ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα προιόντα και τις υπηρεσίες της Επιχείρησης, μέσω των social media (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) στα οποία συμμετέχει η Επιχείρηση. Η λειτουργία των άνω εφαρμογών διέπεται αποκλειστικά από τους όρους χρήσης των αντίστοιχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης και η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη.


22. ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Η παρούσα Σύμβαση διέπεται από το Ευρωπαικό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση, τη προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και τη προστασία των καταναλωτών. Σε περίπτωση που ανακύψει διαφορά ως προς τους παρόντες όρους χρήστης ανάμεσα στον επισκέπτη/χρήστη/πελάτη και την Επιχείρηση, ο πρώτος υποχρεούται πριν κινήσει οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΄΄modaboom.com΄΄, μέσω τηλεφώνου ή email, εντός 14 ημερών από την επέλευση των σχετικών γεγονότων. Η παράλειψη τήρησης αυτού του όρου συνιστά παράβαση ουσιώδους συμβατικού όρου που έχει συναφθεί ανάμεσα στον επισκέπτη/χρήστη/πελάτη και την Επιχείρηση. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής. Αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας μας ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.


23. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

Για κάθε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την εκπλήρωση της παραγγελίας σας ή για οποιαδήποτε άλλο λόγο που αφορά την ιστοσελίδα μας, έχετε το δικαίωμα εντός 14 ημερών από τη παρουσίαση του προβλήματος να υποβάλλετε παράπονο μέσω email στο [email protected] είτε να συμπληρώσετε την υπάρχουσα φόρμα. Η Επιχείρηση θα εξετάσει το παράπονό σας άμεσα και η απάντησή θα σας σταλεί στο email που μας γνωστοποιήσατε εντός 14 ημερών από την παραλαβή του.