ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι διευθύνσεις e-mail διακρίνουν τους πελάτες μεταξύ τους. Συνδέεστε στο κατάστημα εισάγοντας τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που παρέχετε εδώ.

Εμείς (MODABOOM) σας αποστέλλουμε μηνύματα e-mail σχετικά με το λογαριασμό σας (όπως ειδοποιήσεις κατάστασης παραγγελιών, μηνύματα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και άλλα) στη διεύθυνση e-mail που έχετε δηλώσει. Για το λόγο αυτό, η διεύθυνση e-mail σας χρειάζεται να παραμείνει αποθηκευμένη για όσο διάστημα είστε πελάτης μας.

Άλλα πεδία του προφίλ σας, τα οποία ενδέχεται να υπάρχουν ή όχι σε αυτήν τη σελίδα, αποθηκεύονται μαζί με τη διεύθυνση e-mail σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, εάν υπάρξει ανάγκη.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες της ενότητας «διεύθυνση χρέωσης / αποστολής» και ενδέχεται να τις αποστείλουμε σε παρόχους αποστολής ή πληρωμής προκειμένου να:

α. Καθορίσουμε τις μεθόδους αποστολής και πληρωμής που είναι διαθέσιμες για την τοποθεσία σας.

β. Ολοκληρώσουμε τη διαδικασία πληρωμής ή αποστολής μέσω του παρόχου της επιλογής σας.

Μέλη του προσωπικού ή / και πωλητές του καταστήματός μας, που χρησιμοποιούν το εργαλείο διαχείρισης, ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Η ιδιωτικότητά σας είναι πολύτιμη, και έτσι η πρόσβαση στα δεδομένα σας παρέχεται μόνο εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να λειτουργήσει το κατάστημά μας. Για παράδειγμα, ένας προμηθευτής λαμβάνει τα δεδομένα σας μόνο εφόσον παραγγείλατε κάτι από αυτόν, έτσι ώστε ο πωλητής να μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία.

Εάν αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το κατάστημά μας και επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων από τη βάση δεδομένων μας (ή εάν επιθυμείτε να λάβετε όλα τα σχετικά με το λογαριασμό σας προσωπικά δεδομένα τα οποία τηρούμε), μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@modaboom.com.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στις εποπτικές αρχές. Είμαστε υποχρεωμένοι, δυνάμει του Κανονισμού της ΕΕ περί Προστασίας Δεδομένων να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό το δικαίωμα, ενώ δηλώνουμε ότι σκοπός μας δεν είναι η κακή χρήση των στοιχείων σας.